Jump to content
Brian Enos's Forums... Maku mozo!

XL650, Cases getting stuck / tipped in Station 1 Locator


Recommended Posts

OP, not sure if you got  this worked out or not, but from your pictures the shell plate looks a bit too high.  I checked my 650, the shell plate and top of the guide are pretty close to even/parallel.  If you'd like a pic, LMK.

Link to post
Share on other sites
1 hour ago, muncie21 said:

OP, not sure if you got  this worked out or not, but from your pictures the shell plate looks a bit too high.  I checked my 650, the shell plate and top of the guide are pretty close to even/parallel.  If you'd like a pic, LMK.

Good catch. OP , you don't have the washer from bearing kit under plate do you?

Link to post
Share on other sites
18 hours ago, Sarge said:

Good catch. OP , you don't have the washer from bearing kit under plate do you?

 

No, just on top like the instructions say. My issue was resolved by filing down the rough edges on the station 1 locator rail track, and slowing down just a bit.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...