Jump to content
Brian Enos's Forums... Maku mozo!
benos

EVERYONE READ - Forums moving to IP's cloud info

Recommended Posts

Looks like Tapatalk needs an update to connect to the new forum URL. Could you please ask new maintainers to work with Tapatalk team to make it happen?

Thank you for all your work through tne years and the book!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please do not post bug comments in this topic.

Start a new topic for each issue you have after the upgrade. That will make it a lot easier for me to keep track of everything.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Didn't even realize the transition took place! Kudos to Brian the the hosting company!

Share this post


Link to post
Share on other sites

I "knew" that this change would mean I'd NEVER get back on BE again,

because I'm old and computer ignorant.

NO PROBLEM - Very Easy Transition ... Thanks, BE :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

I get an access denied pop-up with the following in the background.

Current plugin version 4.4.3

Latest plugin version 4.4.3

Attachment upload - ok

Push notification - ok

Share this post


Link to post
Share on other sites

IP ran a permissions change on tapatalk... Let me know if there still a problem. If there is, any details will help to solve the problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

IP ran a permissions change on tapatalk... Let me know if there still a problem. If there is, any details will help to solve the problem.

I just tried again with the same result. Tried removing this forum from my followed ones and re-following, same result. I'm on an Iphone for what that's worth. I sent an error report to Tapatalk as well.

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Home Error" Tried a fresh install and got the same message but it allowed me me send Tapatalk the error message. It had a crazy long string of computer code or some kind of string that it automatically filled to identify the problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm still getting notifications thru Tapatalk, but when I follow the link I get this:

post-40526-0-45771600-1469241178_thumb.p

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm still getting notifications thru Tapatalk, but when I follow the link I get this:

Perhaps it is still pointing to the old forum name (i.e. brianenos.com/forums) instead of forums.brianenos.com?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm still getting notifications thru Tapatalk, but when I follow the link I get this:

Perhaps it is still pointing to the old forum name (i.e. brianenos.com/forums) instead of forums.brianenos.com?

It's very likely, but I don't see anywhere in Tapatalk to change this setting.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did you try removing the forum from your 'favorites' list? I think it will try searching for it if it can't find it in that list..

Share this post


Link to post
Share on other sites

I unfollowed it and then added it again, with the same results.

Try again, I had the same luck as you late yesterday.

This morning it's working for me (posting through TT for this reply).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...