Jump to content
Brian Enos's Forums... Maku mozo!

Search the Community

Showing results for tags 'oz9'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • FAQs & News
    • Visitors & New Member Info
  • BEginners
    • Introduce Yourself
    • Miscellaneous BEginners
  • Shooting
    • Handgun Techniques
    • Stage Comments or Questions
    • Training Techniques
    • Tips for Improvement
    • Skills
    • Mental Conditioning
    • Zen
    • Little things I've Noticed
    • Match Screw-ups
  • Technical
    • Factory Pistols
    • 1911-style Pistols
    • Open Pistols
    • Pistol Caliber Carbine
    • Gear & Accessories
    • General Reloading
    • Gun Springs
    • General Gunsmithing
  • Shooting Sports & Travel
    • Travel, Locations, Ranges, etc.
    • Match Announcements - Pistol Only - USPSA, IPSC & Misc.
    • USPSA/IPSC Shooting
    • USPSA/IPSC Rules
    • Revolver Forum
    • IDPA Shooting
    • Other Shooting Sports
    • USPSA Classifier Scores
    • Clays
  • Match Management
    • Pre-match
    • Operations
    • General Match Issues
  • Multi-Gun
  • Miscellaneous

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Real Name


Spam Bot Control

Found 2 results

  1. I purchased an OZ9 directly from ZEV last month, and I’ve got about 1,300 rounds through it so far. My first range trip with it I had 70 rounds in And my firing pin snapped. I called ZEV right away and they sent me out a new one two days later. Very random, especially for a brand new pistol and brand new firing pin, but I guess random events happen. Fixed it up, all good... for a little bit. Once I hit the 700 round mark, I’ve had nothing but failure to extracts (FTE). About every 10-20 rounds I’m getting an FTE. I’ve tried 115, 124 and 147 of blazer, AE and Federal in it. I’ve tried several magazines. I cleaned it up REALLY well. Stripped it several times, and everything looks up to par. I can’t figure it out. I've spoken to ZEV and they are working on getting me a shipping label, so I should be mailing it out this week for repair. I also asked how many rounds they use to test fire And they’ve told me “about 40” so I’m hoping they are able to see the FTE and don’t just say “it’s fine, there’s no issue with it”, because I’ve had at-least 50 FTE once I hit that 700 round mark. so, anyone else have any issues like this with their OZ9? I’m thinking something has to be out of spec, it’s the only possible solution. Either the barrel (or the slide?) are out of spec, sounds crazy maybe idk, but it’s all I got at this point. Thoughts?
  2. Been watching this gun and was anxiously awaiting to get one since it was announced at Shot Show. Was able to get one finally and put a few thousand rounds through it and even shot a local match with it, versus my regular SP01 Custom. Good experience. Only issue is 10 round mags (when I shot in Jersey) did not drop free.
×
×
  • Create New...