Jump to content
Brian Enos's Forums... Maku mozo!

Search the Community

Showing results for tags 'feed'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • FAQs & News
    • Visitors & New Member Info
  • BEginners
    • Introduce Yourself
    • Miscellaneous BEginners
  • Shooting
    • Handgun Techniques
    • Stage Comments or Questions
    • Training Techniques
    • Tips for Improvement
    • Skills
    • Mental Conditioning
    • Zen
    • Little things I've Noticed
    • Match Screw-ups
  • Technical
    • Factory Pistols
    • 1911-style Pistols
    • Open Pistols
    • Gear & Accessories
    • General Reloading
    • Gun Springs
    • General Gunsmithing
  • Shooting Sports & Travel
    • Travel, Locations, Ranges, etc.
    • Match Announcements - Pistol Only - USPSA, IPSC & Misc.
    • USPSA/IPSC Shooting
    • USPSA/IPSC Rules
    • Revolver Forum
    • IDPA Shooting
    • Other Shooting Sports
    • USPSA Classifier Scores
    • Clays
  • Match Management
    • Pre-match
    • Operations
    • General Match Issues
  • Multi-Gun
  • Miscellaneous

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Real Name


Spam Bot Control

Found 1 result

  1. Yesterday I encounterd a strange feeding issue with my new stag3g. I would empty a mag, change mag and the first round would partially feed. The bolt would lock back fully and after inserting the mag I would release the bolt, I have a bad lever, that's when the round would partially feed after empty mag, bolt locked back, change mag, releasing bolt to strip the first round from the new mag. Using the forward assist several times would feed the round and lock the bolt. Runs fine from there, no FTE or FTF. I have a Troy designs ambi mag release installed also. Gun is cleaned and lubed with CLP and running a bit wet. I'm shooting pmc .223 55gr, new brass from pmags. I did just spray a bit of CLP in the buffer tube so next time I'll see if that makes a difference. The rifle has perhaps 100 rounds through it. And has been perfect other than this issue yesterday. I've read many posts on ar feeding issues but none really cover this. any ideas.
×
×
  • Create New...