Jump to content
Brian Enos's Forums... Maku mozo!

tkheard

Classified
  • Content Count

    179
  • Joined

  • Last visited

About tkheard

  • Rank
    Looks for Target
  • Birthday 02/15/1953

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Mobile, AL
  • Real Name
    Thomas Heard

Recent Profile Visitors

673 profile views
  1. Brian, that’s a great idea, but it depends on folks monitoring/reading this thread. Don’t know how many do. I do, but I’m just one person. TKH
  2. tkheard

    DQ event

    I apologize. I glossed right over the IPSC designation in the original post.. I stand corrected.
  3. tkheard

    DQ event

    There have been several examples in this thread. I don’t mean to pick nits, but the command is ‘Make Ready’. Think about what happens in an unloaded start...
  4. tkheard

    DQ event

    From the original scenario, the shooter was still at “Make Ready”. The RO did go off script. If he had restarted the shooter with MR, then a DQ might have been appropriate, but... Bogus DQ, in my humble opinion.
  5. Sorry for the empty reply earlier; wrong button... This is the same issue I reported on “Tapatalk- multiple pages” from some time ago. Brian has a ticket with Invision, but not getting any further. I only see it happen on Brian’s forum; all the others I visit don’t exhibit the same behavior. Tom
  6. @benos, any progress with Invision? Still happening...
  7. This on iPad. It affects all topics. I noticed on Classifieds, because it is the only one I regularly visit that goes over 1 page. LMK if you need more info.
  8. I’d open a ticket with Invision if I knew how...
  9. Can we get some love on this? Surely, I can’t be the only one using tapatalk...
  10. I think they’d have to be As for a single; makeup shot to fix.
  11. S&J Customs does both major and minor comps. I have both. The minor version works well. https://stores.sjcguns.com/sjc-9mm-compensator-5-port-aluminum/
  12. ETA: This is tapatalk on an iPad.
  13. New behavior observed on Wednesday: can’t get to the second page of the classifieds. The page loading spinner just keeps spinning. This does not happen using a browser to access the forum. Anybody else see this? It appears to happen across all topics...
×
×
  • Create New...